Jordi Roca recupera la veu: "Soc l'home més afortunat del món"

El petit dels germans Roca, afectat per una distonia des de fa anys, publica un vídeo a les xarxes socials on explica com ha "reaprès a parlar"

Moment del vídeo on Jordi Roca explica que ha recuperat la veu.

Moment del vídeo on Jordi Roca explica que ha recuperat la veu. / JORDIROCASAN

DDG

Des de fa anys, Jordi Roca, el germà petit dels germans Roca i encarregat de la part dolça del negoci gastronòmic de la família, pateix un calvari amb una malaltia neurològica rara: la distonia. Aquesta afecció li ha eixamplat el coll i l'ha deixat sense veu. Però, com ell mateix s'ha encarregat d'afirmar: "El millor està per venir".

Aquest dimecres, el pastisser ha sorprès tothom penjant una sèrie de vídeos a les xarxes socials on se l'ha pogut escoltar parlant de nou. Inclús, ha ironitzat sobre la seva nova veu: "Se m'ha quedat veu de locutor de ràdio de les dues del matí".

Jordi Roca ha repassat tot el que li va ocórrer des que li van diagnosticar aquesta malaltia i ha tingut paraules d'agraïment per a tots aquells que l'han acompanyat durant aquest temps: "M'han fet la vida més fàcil".

Assegura que espera "estar al 100% molt aviat" i ha conclòs amb un: "Valoreu la veuvaloreu el que teniuSoc l'home més afortunat del món".