Els Mossos d'Esquadra investiguen la mort de dos homes en una casa de Sant Joan de Mollet. Com ha avançat la periodista figuerenca Anna Punsí, i ha confirmat Diari de Girona, del mateix grup editorial que Empordà, se'ls van trobar asseguts amb una bossa lligada al cap.

Al voltant de dos quarts d'una del migdia, el 112 va rebre l'avís d'una persona alertant que en una casa del número 22 del carrer de la Cellera ningú responia però que, en canvi, sentia el mòbil on trucava.

Els Bombers van accedir al domicili i van comprovar que la porta estava tancada d'un cop -no s'havia ni passat la clau- i es van trobar dos homes morts. Un jove de 20 anys i un home de 70 anys, que són oncle i nebot -fill de la germana de l'altre mort-, asseguts a terra i amb una bossa lligada al cap.

Davant la troballa, es van activar els Mossos d'Esquadra. Els agents ho investiguen amb la hipòtesi d'un doble suïcidi. No van trobar signes de criminalitat ni res en l'escenari que els faci pensar en mort violenta. Al lloc s'hi va desplaçar la comitiva judicial.

A l'escenari van trobar pastilles però cap nota. L'autòpsia haurà d'aclarir finalment la causa de les morts. Una de les víctimes havia intentat treure's la vida la setmana passada.