La Policia Local de Banyoles i els Mossos d’Esquadra han detingut un veí de Banyoles de 59 anys com a causant dels incendis que van cremar diferents contenidors a la ciutat aquest dijous de matinada. L'home, que té antecedents per altres delictes, ja ha passat a disposició judicial.

Un home va cremar aquest dijous de matinada, als volts de les 06.00 hores, diversos contenidors a Banyoles. Els fets es van produir en menys d'una hora a diferents punts del municipi: al carrer del Remei, al carrer de les Rotes i al carrer de la Sardana. Des del primer moment, els cossos policials van obrir una investigació per identificar a la persones o persones responsables dels fets perquè se sospitava que els incendis havien estat provocats.

Es dona la circumstància que en tots els incendis l'ara detingut es trobava al lloc dels fets, sense poder acreditar el motiu de la seva presència. Per aquest motiu, se'l va considerar sospitós. Els agents van revisar les càmeres de videovigilància de les àrees d’aportació de residus i van identificar al sospitós com a causant dels incendis.

La policia el va detenir ahir a la nit i ha passat a disposició judicial. L'home, de 59 anys i veí de Banyoles, té antecedents penals per fets no relacionats amb els incendis.