09 de abril de 2021
09.04.2021
L'Empordà

Procés participatiu per triar onze noms de carrers a Germans Sàbat

Les votacions se celebraran demà, en quatre franges horàries, al casal de gent gran de Taialà

09.04.2021 | 06:30
Procés participatiu per triar onze noms de carrers a Germans Sàbat

L'associació de Veïns i Veïnes de Germans Sàbat ha engegat un procés participatiu per posar nom a onze carrers del barri. Es tracta de vials que actualment no tenen una denominació pròpia i que estan agrupats dins de la nomenclatura genèrica de Grup Germans Sàbat.

L'enquesta es durà a terme demà, 10 d'abril, al Casal Gent Gran Taialà en quatre torns (d'11 h a 12 h, de 16 h a 17 h, de 17.30 h a 18.30 h i de 19 h a 20 h) per evitar aglomeracions. Per poder votar cal inscriure's a través del web de l'Ajuntament o trucant al Centre Cívic Ter. Podran participar en el procés les persones que acreditin amb el DNI que viuen al barri de Germans Sàbat o que siguin membres de l'associació de veïns.

Al fulletó hi haurà dos blocs de carrers. Un d'ells és una proposta tancada que no es porta a votació perquè es tracta de cinc noms de carrers i tres de places que formen part de la cultura popular del barri, i que la gent ja anomena així. Són la pujada de la Font, el carrer de la Mestra Margarita Díaz, el carrer de les Monges Vedruna, el carrer de la Mutualitat, el carrer del Pou, la plaça de Germans Sàbat, la plaça de la Verge del Pi i la plaça del Capellà.

L'altre bloc consisteix en una llista amb els noms que es podran triar. Els habitants del barri hauran d'escollir onze denominacions entre les vint-i-una possibles: carrer de les Majorets, carrer dels Orígens, carrer del 12 d'Agost, carrer del Camp de Futbol, carrer de l'Esplai, carrer dels Mestres, carrer de la Diversitat, carrer del Pi, passatge del Rec de Murtra, carrer de l'Autopista, carrer del Dr. Pompeio Pasqual, carrer de Maria Prat i Colom (La Lechera), carrer de les Dones, carrer dels Perruquers, carrer de l'Amistat, carrer de les Botxes, carrer de les Botigueres, carrer Petit, carrer de Baix, carrer del Mig i carrer dels Migrants.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook