El grup del PSC a l'Ajuntament de Girona reclama, en una moció que es debatrà en el proper ple ordinari, el suport efectiu tant de la Generalitat com del consistori a les entitats esportives de la ciutat, en un moment que aquestes estan patint «greus dificultats amb motiu de les restriccions per prevenir la transmissió de la covid-19», assenyalen.

En la moció, els representants socialistes recorden que el Govern de Catalunya disposa de 3.165 milions d'euros que ha de destinar a ajudes davant els efectes de la pandèmia, i consideren que «seria desitjable» que una part d'aquests recursos arribi als municipis.

La portaveu socialista, Sílvia Paneque, n'ha subratllat la importància per tal que «els clubs i entitats puguin assumir les adaptacions, adequacions, neteges, desinfeccions i control de les instal·lacions esportives municipals, però també de les privades sense ànim de lucre en matèria anticovid-19».

En el text, el grup socialista recorda que el teixit esportiu ?principalment clubs i entitats, tot i que també les empreses del sector? ha fet «un extraordinari esforç, econòmic i organitzatiu, d'adaptació de les seves instal·lacions i les activitats per poder continuar la temporada esportiva, tot fent front a l'emergència sanitària establint mesures i protocols de prevenció i seguretat en salut».