Dues actuacions de la Policia Local de Cassà han permès desmantellar una plantació de marihuana i detenir un home amb 3.5 quilos de cabdells

El divendres 26 de març, un agent fora de servei de la Policia Local de Cassà, va detectar una persona amb una actitud sospitosa i l'agent va avisar immediatament a la patrulla que estava de servei. Quan van arribar els agents, van procedir a la identificació d'aquest individu, i posteriorment, al registre del vehicle.

En el seu interior, s'hi va trobar una bossa d'esport amb dues bosses de plàstic que contenien 3.5 kg de cabdells de marihuana.

Aquesta persona, va quedar detinguda per un suposat delicte contra la salut pública i va ser posada a disposició judicial.

Plantació de marihuana amb 287 plantes

En una altra actuació, la Policia Local de Cassà de la Selva, atenent una trucada d'un possible robatori en el municipi, va detectar una plantació de marihuana.

Els fets van passar el diumenge 4 d'abril, quan la Policia Local de Cassà, va rebre una trucada on denunciaven un possible robatori o ocupació d'un habitatge en el carrer Martí Dausà.

Els agents es van desplaçar al lloc dels fets, i a l'apropar-se a l'habitatge, van notar que es desprenia una forta olor de marihuana.

Es va procedir a avisar als Mossos d'Esquadra i a l'entrar a l'habitatge, s'hi van comissar 287 plantes de marihuana i diferents estris que s'utilitzaven per a la seva plantació. L'habitatge tenia l'electricitat punxada i diferents aparells de climatització i ventilació del local.

En relació a aquests fets, en van instruir diligències policials adreçades al Jutjat d'instrucció de Girona.