23 de març de 2021
23.03.2021
L'Empordà

El PSC demana «més i millors polítiques LGTBI» a Girona

Els socialistes recorden que al ple van pactar la inversió en el local, el Pla d'Igualtat de Gènere i un pla d'acció LGTBI

23.03.2021 | 06:30
El PSC demana «més i millors polítiques LGTBI» a Girona

El PSC de Girona vol «més i millors polítiques LGTBI a la ciutat». La seva portaveu a l'Ajuntament, Sílvia Paneque, ho va demanar ahir en la reunió del Consell Municipal LGTBI, on va posar de relleu que cal situar aquestes polítiques «com a prioritat a l'agenda política, i implicant-hi totes les àrees de l'Ajuntament». També va destacar que «cal definir quins són els recursos econòmics i personals dedicats a les polítiques LGTBI», alhora criticant que «actualment no ho sabem». En un comunicat, els socialistes recorden que a l'últim ple van pactar la inversió en el local, el Pla d'Igualtat de Gènere i també un pla d'acció LGTBI.

Paneque proposa més punts d'actuació, com ara establir mecanismes de resposta a violències cap al col·lectiu o reconèixer les empreses compromeses amb la diversitat sexual en l'àmbit de contractació pública. També posen sobre la taula la promoció de l'esport inclusiu i la recuperació de figures LGTBI rellevants en la història de Girona.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook