21 de març de 2021
21.03.2021
L'Empordà

Salvem la Devesa insisteix que cal treure el mercat dels marxants de dins del parc

L'Associació es torna a posicionar sobre la ubicació arran de les converses entre l'Ajuntament i els paradistes

21.03.2021 | 06:30
Salvem la Devesa insisteix que cal treure el mercat dels marxants de dins del parc

L'associació Plataforma Cívica Salvem La Devesa de Girona, amb el suport de l'Associació de Veïns Devesa-Güell, ha refermat el seu posicionament relatiu al mercat bisetmanal que se celebra a l'interior del parc. La Plataforma vol «reiterar la seva posició totalment contrària a mantenir el mercat en la seva actual ubicació», i demana el seu «trasllat definitiu», tant els dimarts com els dissabtes. La Plataforma recorda que a l'octubre li van fer saber amb un escrit a l'alcaldessa, Marta Madrenas.

D'aquesta manera, l'associació respon a les converses que està tenint l'Ajuntament amb els marxants per trobar ubicacions alternatives a la Devesa. L'Ajuntament voldria fer una prova pilot els dimarts amb petits mercats repartits en diferents barris i seguir estudiant un trasllat a un espai més gran pels dissabtes. Els marxants han proposat al Mas Masó, una zona de Can Gibert a tocar de Sal o a l'avinguda Lluís Pericot, entre el pavelló de Palau-sacosta i l'escola Marta Mata.

Al mateix temps, la Plataforma insisteix en «l'obligació de vetllar perquè totes les activitats que es fan al parc complexin amb les limitacions i exigències establertes en el vigent Pla d'Usos de la Devesa, per tal de preservar la salut dels arbres i valors paisatgístics de l'entorn».

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook