Més de 200 persones s'han manifestat aquest diumenge al vespre a Girona reclamant l'alliberament del raper Pablo Hasél i han cridat consignes contra els Mossos. La marxa l'encapçalava una pancarta amb el lema 'Escac i mat al règim #llibertatHasel'. Els manifestants han recorregut diversos punts del Barri Vell i han passat per la Rambla i el Pont de Pedra -escenari dels darrers aldarulls- mentre repetien frases com "Lluitar, crear, poder popular", "Els Mossos també són forces d'ocupació", "Canya contra Espanya" o "Girona serà la tomba del feixisme". La protesta s'ha acabat sense incidents poc després de les vuit del vespre a la plaça U d'Octubre, el mateix lloc el CDR havia fet la convocatòria.

Allà, els manifestants han llegit un manifest reclamant la dissolució de la Brigada Mòbil (Brimo) dels Mossos, la derogació dels articles de la llei que ha portat Hasél a presó i han anunciat que sortiran cada dia al carrer "fins a acabar amb el règim".

Tres dels concentrats han tirat petards a prop de les furgones dels Mossos i la policia espanyola que custodiaven la Subdelegació. Després, poc abans de dos quarts de nou de la nit, el centenar de persones que encara quedaven a la plaça s'han dissolt.