La gossa d'onze anys colpejada brutalment al cap aquest dijous al vespre al barri del Mercadal de Girona està viva però malferida i aquest dilluns al matí ha rebut l'alta i ja està a casa. L'animal, de raça westy, ha estat ingressada en un centre veterinari per recuperar-se d'una agressió perpetrada sense motiu.

Blanca, com es diu la gossa, estava davant del pont de Ferro amb la seva propietària quan un individu li va ventar una puntada de peu al cap que la va deixar inconscient. La propietària de la gossa, que inicialment pensava que l'individu havia matat la seva mascota, la va portar corrent al veterinari. No se sap si podrà tornar a caminar. "Tinc l'esperança que es recuperi un cop li baixi la inflamació i torni a caminar", ha explicat a Diari de Girona.

El dia dels fets, quan una tercera persona va recriminar a l'agressor la seva acció, aquest va ensenyar un ganivet de cuina amb to amenaçador. Un altre vianant va avisar la policia municipal que va localitzar i detenir el maltractador al carrer Minali, ja al Barri Vell i havent creuat el riu Onyar.