La Policia Municipal de Girona ha localitzat el conductor que la matinada de dissabte es va accidentar a Can Gibert del Pla i va fugir deixant el vehicle al mig de la calçada.En el vehicle d'alta gamma hi anaven tres persones que van fugir després de xocar amb tres cotxes que van patir nombrosos danys.

Després d'identificar-lo, durant el dia de dissabte, els agents d'atestats l'han denunciat penalment per ser el presumpte autor d'un delicte de conducció temerària. Es tracta d'un home de 30 anys, veí de Santa Cristina d'Aro.

L'acusació per conducció temerària ve motivada pels danys causats, que és un indici pels agents per valorar que anava amb un excés de velocitat.

L'accident de trànsit es va produir cap a la una de la matinada, al carrer Riu Güell, a l'altura del número 172, on hi ha dos carrils per sentit i en direcció Mas Xirgu.

Un turisme d'alta gamma, que segons els investigadors anava a gran velocitat, va envestir tres vehicles que estaven aparcats i els va causar danys de consideració.

Després del xoc, els tres ocupants van fugir-ne deixant darrere seu tres vehicles amb rodes trencades, peces per terra i sobretot danys a tota la carrosseria.

En aquest accident va ser necessària l'activació també dels Bombers i el SEM. Aquests últims, sortosament, no van haver de lamentar cap ferit. Nombrosos veïns de la zona van immortalitzar el succés amb vídeos que han penjat i compartit a les xarxes.

Arran dels fets, la patrulla d'atestats de la Policia Municipal va obrir una investigació i dissabte va localitzar el conductor del vehicle d'alta gamma, a qui acusa de ser el presumpte autor d'un delicte de conducció temerària.