23 de gener de 2021
23.01.2021
L'EmpordÓ

Girona aprova l'enderroc de l'antiga fÓbrica Simon, on anirÓ el nou institut Ermessenda

El Govern tambÚ ha donat llum verda a la renovaciˇ de la gespa artificial al camp de futbol de Germans SÓbat

23.01.2021 | 06:30
Girona aprova l'enderroc de l'antiga fÓbrica Simon, on anirÓ el nou institut Ermessenda

L'Ajuntament de Girona va aprovar ahir per Junta de Govern Local l'enderroc parcial de l'antiga fàbrica Simon i el canvi de gespa artificial del camp de futbol municipal del barri de Germans Sàbat. Està previst que els treballs dels dos projectes es portin a terme durant l'estiu.

D'una banda, el consistori ha donat llum verda a l'enderroc d'algunes de les construccions que formen part de l'antiga fàbrica Simon, situades al carrer de Barcelona. Concretament, es tracta dels números 142 i 144 d'aquesta via, un espai on està previst ubicar el nou institut Ermessenda de Girona.

El pressupost del projecte ascendeix fins als 388.068,19 euros (IVA inclòs) i, abans de licitar els treballs, el consistori haurà d'aprovar una partida complementària que estava prevista en el Pla d'Inversions 2021.

L'enderrocament és una de les actuacions necessàries per a la construcció del centre educatiu, ja que per tirar endavant el projecte de rehabilitació de l'edifici el Departament d'Educació ha de poder disposar exclusivament de les edificacions útils d'aquest espai.

En aquest sentit, és imprescindible tirar a terra la part interior de l'edifici, on se situaria el pati de l'institut, perquè quedi lliure de qualsevol edificació existent.

Gespa nova al camp de futbol

Pel que fa a la renovació de la gespa artificial del camp de futbol de Germans Sàbat, el projecte està pendent ara de licitació i adjudicació amb un import de 192.091 euros (IVA inclòs).

Està previst que les obres puguin començar a l'estiu, quan l'activitat a les instal·lacions és més reduïda.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook