Un accident de trànsit múltiple a Bescanó va fer tallar ahir al migdia i durant prop de dues hores la carretera de la Vergonya. En el xoc s'hi van veure implicats quatre vehicles, i va deixar un menor ferit de poca gravetat, que el SEM va evacuar a l'hospital de Santa Caterina, a Salt.

El sinistre viari va tenir lloc cap a la una del migdia a l'altura del quilòmetre 105 de la carretera N-141, al seu pas pel municipi de Bescanó.

Els quatre vehicles que van patir l'accident van quedar al mig de la calçada i això va dificultar la normalització del trànsit en aquest punt de l'N-141, situat entre Vilanna i Bescanó. Al lloc dels fets s'hi van desplegar els Mossos de Trànsit, els Bombers i el SEM.

Alta sinistralitat

Aquesta via que uneix Salt amb Anglès pateix cada any un alt nombre de sinistres viaris -algun d'ells mortal- i això ha portat els pobles veïns a demanar-ne una de nova, tot i que les intervencions que s'han fet en els últims temps han estat bàsicament millores del traçat.

La retirada dels vehicles va provocar que el tall de la via s'allargués durant gairebé dues hores. Cap a quarts de dues del migdia es donava pas alternatiu, i a un quart de quatre, ja s'ha donat per normalitzada la situació viària, segons va informar el Servei Català de Trànsit.

Tot i això, a la tarda encara quedava algun vehicle accidentat a la zona i hi havia retencions de poc més d'un quilòmetre.