L'administració de loteria de l'estació de tren de Girona ha repartit 1,7 milions d'euros. Un únic encertant de la Primitiva s'ha emportat el premi més gran que ha donat l'establiment «El vagó d'or», situat al vestíbul de l'estació ferroviària del tren convencional. Es tracta d'un premi de Primera Categoria d'aquesta loteria celebrada dijous: sis encerts d'una butlleta que s'ha validat des de l'administració de loteria número 15 de Girona. José Hernández és el responsable de l'establiment i va explicar a Diari de Girona que és el premi més gran que han donat. També va afegir que si bé no sap qui és l'afortunat el que sospita és que ha de ser un «habitual» i que ha jugat a una Primitiva «múltiple de vuit».

Per a José Hernández haver donat aquest gran premi és una «il·lusió», va indicar, ja que és el segon més gran de la seva administració, que només té tres anys d'història. El responsable també va ressaltar que li ve de família ser venedor de loteria, el seu «avi ja era ´lotero' i venir al carrer, era la meva il·lusió des de petit i tenia moltes ganes de repartir, va concloure.

La combinació guanyadora del sorteig de la Primitiva que ha permès que una persona hagi guanyat 1,7 milions euros a Girona ha estat formada pels números 10, 12, 14, 39, 41 i 45. El complementari ha estat el 6 i el reintegrament, el 3. El Joker ha estat el 5378943 i la recaptació del sorteig ha ascendit a 13.067.979,00 euros. En el sorteig de «La Primitiva» de dijous, però, no s'han registrat butlletes afortunades de Categoria Especial (sis encerts més el reintegrament).

«El vagó d'or» va repartir el seu primer gran premi el gener de 2019. En aquell cas van ploure 102.163 euros a Girona amb la Bonoloto. En realitat, el premi era de 95.351,82 euros però s'hi havien de sumar diferents conceptes vinculats a l'aposta.