L'incendi del cablejat exterior d'un edifici del barri de Germans Sàbat de Girona va obligar dilluns a la nit a desallotjar dos pisos.

El fum que entrava als habitatges era prou important per evacuar les dues famílies dels immobles durant una bona estona i amb el fred que feia. Per això els serveis d'emergències van optar perquè passessin la nit fora. Finalment, quan el foc va ser extingit i tot ?ventilat, una de les famílies va retornar a casa al cap d'unes hores i l'altra, segons els Bombers, va passar la nit a casa d'uns familiars.

Els fets es van produir ahir cap a un quart d'onze de la nit al número 10 de la plaça de Germans Sàbat. Els Bombers van rebre l'avís que estaven sortint guspires i cremava la infraestructura elèctrica de la façana de l'immoble. Per aquest motiu, s'hi van desplaçar amb dues dotacions juntament amb la Policia Municipal de Girona i el SEM.

Arran del succés i la forta presència de fum es van desallotjar dos dels habitatges. Posteriorment els Bombers van apagar el foc i van revisar que no hi hagués afectacions als domicilis del barri de Germans Sàbat i van ventilar-los. Tot i el fort ensurt, ningú va resultar ferit.

Aquest incendi es va produir a la mateixa plaça on el dia de ?Nadal un home va resultar ferit greu per cremades de molta gravetat arran d'un incendi en un local, en el qual vivia. En aquell cas, però, l'immoble era el del número 1 i va cremar tot l'interior del local ?situat als baixos. Aquest foc també va obligar a desallotjar els veïns del bloc i confinar-ne alguns. Però l'únic ferit va ser l'home que van trobar ferit fora pel foc.