L'Ajuntament de Sarrià de Ter va avisar ahir del vessament d'un producte no identificat en un dels contenidors de poda, que es troben situats a la carretera Pla de Dalt, entre Pla dels Vinyers i la Rasa. En concret, haurien aparegut uns bidons amb una substància blavosa, un dels quals s'hauria obert i escampat a terra.

Un cop detectat l'incident, els voltants dels contenidors van ser acordonats en una intervenció de la Policia Local, a fi d'evitar que ningú no s'hi acostés per precaució, ja que es desconeix què és la substància blavosa que s'hi ha vessat. De moment, es desconeix qui és la persona responsable d'aquest vessament.

Des del consistori van avisar de seguida al Departament de Residus del Consell Comarcal del Gironès, que ha passat a gestionar la situació. Així, des d'aquest departament han mobilitzat una empresa especialitzada per fer-hi avui una actuació d'urgència.

L'empresa especialitzada retirarà el vessament de la substància desconeguda avui i, d'altra banda, també identificarà de què es tracta exactament.

Des del consistori esperen que, un cop se sàpiga quina és la substància, es pugui rastrejar qui pot utilitzar aquest tipus de producte i, d'aquesta forma, puguin acabar trobant els autors dels fets.

Mentrestant, des de l'Ajuntament han mantingut la zona acordonada i han demanat als veïns que ningú s'acosti a la zona per precaució, a fi d'evitar possibles danys a les persones. També han fet una crida perquè, si algú ha vist el que ha passat, es posi en contacte amb la Policia Local.