Migdia mogut a la seu de la Seguretat Social del carrer Santa Eugènia de Girona. Dos joves van irrompre a la seu governamental i van causar aldarulls. La Policia Municipal de Girona els va localitzar i han acabat denunciats administrativament presumptament per deslluïment de béns immobles. Els fets es van desencadenar pels volts de la una del migdia, al número 40 d'aquest cèntric vial de Girona.

«Pagueu-me l'atur, desgraciats»

La Policia Municipal va rebre l'avís des del mateix institut que dos joves acabaven de llançar boles de pintura a l'interior del local i a la façana i que havien causat danys. N'hi havia de color blau i de color vermell. A banda de les boles de pintura, haurien pintat també la frase: «Pagueu-me l'atur, desgraciats», al vidre de la façana de l'edifici.

Els dos brètols van fugir ràpidament després dels fets i la Policia Municipal, que va enviar un patrulla a la zona, va estar pentinant tota l'àrea fins a localitzar-los gràcies a la descripció que se'ls havia facilitat. Els van enxampar quan ja havien fugit en sentit ronda Ferran Puig. Van acabar identificats i denunciats administrativament pels fets.