La Policia Municipal de Girona va detenir, dimarts passat, tres persones com a presumptes autores d'un robatori a l'interior d'un domicili del barri de Sant Narcís en grau de temptativa. Els fets van succeir al voltant de les 9 del vespre, en un immoble situat al carrer de Santa Eugènia.

Mentre realitzaven tasques de seguretat ciutadana per la zona, dos agents no uniformats van observar dos homes que vigilaven i controlaven un edifici situat a l'altura del carrer de Santa Eugènia amb l'avinguda de Sant Narcís. Davant d'això, els policies van iniciar un dispositiu de vigilància i van comprovar com les dues persones controlaven en tot moment l'entrada i sortida de l'edifici i miraven cap a les plantes superiors. A més, una tercera persona es va apropar a ells.

Tot seguit, van copsar com els dos homes es van apropar a la porta d'accés a l'immoble i la van obrir amb un objecte que portaven a la butxaca. Mentrestant, la tercera persona controlava des del carrer. Davant dels fets, els dos agents van demanar el reforç d'una unitat.

En el moment que les persones van sortir de l'immoble, van ser aturades i identificades pels policies. Un cop comprovat que havien realitzat actes preparatoris per robar a l'interior de quatre pisos de l'immoble, van ser detinguts per temptativa de robatori a l'interior de domicili. Es tracta de dos homes de 39 i 26 anys, i d'una dona de 37 anys, que un cop detinguts han passat a disposició dels Mossos d'Esquadra.