Els Mossos d'Esquadra de Girona tenen oberta una investigació per un robatori amb violència i intimidació amb arma de foc -possiblement falsa- que s'ha produït aquest cap de setmana al Barri Vell. El succés es va produir dissabte cap a quarts de deu del vespre. Una dona va patir una estrebada per part d'un home quan caminava pel carrer de la Força. L'individu amb l'estirada li va prendre la bossa de mà i va fugir.

Arran dels fets, la víctima va començar-lo a perseguir i en el moment del seguiment el lladre li va dir que no el seguis més perquè anava armat. En aquell moment va exhibir-li una pistola, possiblement una arma de foc simulada. El lladre va aconseguir robar la bossa de mà, uns 50 euros i els efectes personals que contenia. Els Mossos es van desplaçar al lloc després de rebre l'avís dels fets. De moment no han pogut localitzar l'agressor.

Aquest robatori ha tingut lloc dies després que al mateix barri es produís una baralla amb una destral a prop de la Sopa. Dos joves es van barallar i un va exhibir l'arma. Li va fer un cop però no va el va ferir. En aquest cas, la Policia Municipal de Girona va detenir pocs minuts després, gràcies a la col·laboració ciutadana, el presumpte agressor.