El circ Raluy Legacy va oferir ahir a la tarda el seu xou de debut de l'espectacle Todo (Lo)Cura a l'esplanada de la Copa de Girona. La família circense torna a la ciutat en un any en què les Fires s'han hagut de substituir per un conjunt d'activitats culturals i infantils.

El espectadors presents van poder gaudir del nou espectacle, dissenyat seguint les més estrictes mesures de seguretat sanitària. Es tracta d'una representació d'una hora i mitja, sense descans, per evitar el contacte entre el públic. Tot l'equip del circ porta màscara i ha estat format en els protocols que cal aplicar.

La nova producció presenta números espectaculars, plens d'humor i amb la dosi d'optimisme. Hi ha números aeris, de risc i equilibris impossibles en el qual la companyia vol mostrar l'essència del circ dels anys 30. Tot plegat, carregat de llums, so, coreografies úniques.

Després de cada funció s'higienitzen les graderies i les zones comunes i durant la funció es mantindrà la distància de dos metres entre famílies. Les entrades es poden comprar a la pàgina web del circ o a les taquilles. La carpa estarà a l'esplanada de la Copa fins al 8 de novembre.