L'Estació Espai Jove, des del Servei de Mobilitat Internacional, ha creat "El Rodamón Go!", un nou esdeveniment amb propostes en diversos formats com emissions en directe a través d'Instagram (@elrodamon.cat), un concurs fotogràfic o la presentació de nous continguts audiovisuals d'interès. Tot plegat amb l'objectiu d'informar i orientar sobre les diferents possibilitats que té el jovent de viure experiències significatives a Europa en l'actual moment.

"Des de L'Estació Espai Jove es continua apostant perquè el jovent tingui l'oportunitat de tenir experiències de mobilitat, siguin a prop o lluny", assegura la regidora de Joventut de l'Ajuntament de Girona, Annabel Moya. "La situació actual ens obliga a plantejar-nos la mobilitat internacional amb més cura, consciència i determinació; exigint-nos, ara més que mai, prendre decisions reflexionades, basades en la situació i realitat canviants, les limitacions, però també les oportunitats que se'ns generen arran del moment d'excepcionalitat en què ens trobem", afirma Moya.

Tots els tallers aniran a càrrec de diferents conferenciants experts en el tema acompanyats d'usuaris i usuàries del Servei de Mobilitat internacional que han viscut o viuen actualment a l'estranger. Aquests compartiran la seva experiència en primera persona.

Les sessions, organitzades pel Servei de Mobilitat Internacional de L'Estació Espai Jove, equipament juvenil de l'Ajuntament de Girona, seran gratuïtes i amb inscripció prèvia a girona.cat/estacio. La proposta s'ha organitzat amb el suport de la Diputació de Girona i Europa Direct Girona. Cal destacar, que totes les activitats estaran adaptades a la normativa vigent en cada moment per frenar la COVID-19.

D'altra banda, al web de Rodamon es poden trobar diferents recursos i informació útil per a joves que es plantegin fer una estada a l'estranger.