La Fundació Oncolliga Girona va anunciar dijous passat que enguany la tradicional la Marxa del Xuixo serà adaptada per tal de complir amb els requisits de prevenció del coronavirus. L'organització va indicar a través d'un comunicat que ha posat a disposició dels participants un total de quatre dies amb quatre opcions de ruta diferents per tal de prevenir contagis.

A més, les inscripcions es faran de manera virtual a través del web de l'entitat. Les dates d'aquesta 19a edició que es podran escollir seran el 19, 20, 26 i 27 de setembre.

Les rutes en qüestió, que segons l'entitat ja han estat escollides en edicions anteriors de la marxa, es podran descarregar a través del portal web Wikiloc de manera gratuïta i es podrà seguir tot i comptar amb connexió a internet.

Pel que fa al producte que dona nom a la marxa, l'organització va assegurar que tots els inscrits rebran un val per recollir un xuixo en una de les pastisseries que col·laboren amb l'esdeveniment, que tindrà un preu de 5 euros que es destinaran a la Fundació Oncolliga Girona.