El bar granja La Nata, situat al carrer de Sant Antoni Maria Claret de Girona, ha abaixat les persianes fa unes setmanes i ja no tornarà a obrir. La cafeteria, molt a prop de l'estació de tren i d'autobusos, portava diverses dècades oberta i fa sis anys van canviar els responsables, que ara han volgut tancar una etapa. Els nous propietaris van donar un nou aire al negoci i van crear el popular menú de tres quarts, més econòmic que un menú complet. Els comentaris a les xarxes socials destacaven el tracte del personal que hi treballava.

L'establiment sovint estava ple i era molt freqüentat per les famílies d'alumnes de l'escola Vedruna, mentre esperaven que els estudiants sortissin del centre educatiu, així com també per usuaris dels centres mèdics i les botigues que hi ha al carrer Juli Garreta i per agents de la Policia Municipal, que tenen la seu molt a prop, al carrer Bacià. A banda dels esmorzars, berenars i cafès, es feien menús de cuina tradicional, així com batuts i sucs de fruita natural.

Des de fa uns dies hi ha obres de reforma a l'interior del local. L'immoble ha estat adquirit per un establiment molt proper.