Caixabank ha iniciat les obres per convertir tres locals del barri Devesa-Güell de Girona en una nova Store, un model que segons el banc permet ampliar horaris (fins a les sis de la tarda de forma ininterrompuda), tenir-hi més treballadors i ser més especialitzats segons la necessitat del client. L'operació suposarà el tancament de dues sucursals properes: la del carrer Pau Casals i la del carrer Santa Eugènia a la zona de la Rodona. Tots els clients es derivaran a aquesta nova seu, situada en un lateral de la plaça Miquel de Palol, que està a uns centenar de metres de les dues que tancarà.

Els treballs s'allargaran tot l'estiu i ocupen els locals on antigament i havia un dels establiments de la pizzeria Corsaro, el centre òptic Güell que ja s'ha traslladat i la botiga d'interiorisme Espai Casa, tancat des de fa anys.

Entre les novetats que presenten les store, hi ha l'horari d'obertura més ampli. CaixaBank té unes 200 oficines d'aquest model a l'Estat. A la ciutat de Girona n'hi ha al carrer de la Creu, al carrer Santa Clara i a la plaça Independència.