El Festival Internacional del Circ Elefant d'Or han anunciat que preveuen celebrar la desena edició del festival a Girona el febrer del 2021. En les 9 edicions que porten, Elefant d'Or ha congregat més de 200.000 espectadors i ha aconseguit presentar un total de 209 atraccions inèdites a Europa amb 689 artistes dalt els escenaris.

Des que es va crear el març del 2012, el Festival ha esdevingut el major esdeveniment circense d'Europa, segons els organitzadors, consolidant-se en el top 5 de certàmens d'aquesta naturalesa arreu del món. Les entrades per aquest nou espectacle s'han posat a la venda aquest dimarts amb un descompte especial de llançament durant els primers sis dies. Des de l'organització asseguren que estan preparant aquesta edició «amb molta cura i il·lusió» i que tenen moltes ganes de retrobar-se amb el públic.

Les novetats i el programa del certamen, que s'aniran publicant durant aquests dies, pretenen ser un homenatge i agraïment «a totes aquelles persones, entitats i empreses que han fet possible els 10 anys d'Elefant d'Or». Els organitzadors també estan preparant una nova logística en els accessos a la carpa per evitar aglomeracions en les entrades i sortides.