Un mosso fora de servei va ser agredit i ferit de poca gravetat diumenge a la nit en intervenir després d'un accident de trànsit al carrer Pere Compte, al barri de Sant Narcís de Girona. L'home va veure com d'un dels dos vehicles implicats en el sinitre viari en baixaven tres homes amb actitud violenta, disposats a atacar els ocupants de l'altre vehicle. Davant d'aquesta actitud, es va identificar com a policia i la situació va acabar amb el caporal de l'Àrea Regional de Trànsit dels Mossos a Girona ferit.

Els tres homes, en veure que era policia, van fugir corrents del lloc dels fets però el caporal en va poder aturar un. El va immobilitzar però pocs minuts després, els companys d'aquest home van tornar. Ambdós van començar a colpejar el mosso fora de servei sense miraments. El van deixar ferit a terra i van fugir.

Policies mobilitzats

Diverses patrulles tant de la Policia Municipal de Girona com dels Mossos d'Esquadra es van mobilitzar fins al barri de Sant Narcís. El policia ferit de poca gravetat va relatar-los el que havia succeït i va ser atès pel SEM. Mentrestant, un dels homes implicats va tornar al lloc dels fets, segons fonts policials. Aquest va quedar arrestat.

Es dona el cas que en el cotxe dels presumptes agressors també hi anava una dona i un nen. Aquesta va ajudar en la identificació dels altres dos implicats en els fets. Ahir a primera hora del matí van ser detinguts. Tots tres han quedat acusats de ser els presumptes autors d'un delicte d'atemptat contra els agents de l'autoritat. El caporal de Trànsit de Mossos agredit està de baixa.

Les raons de l'agressió

Els motius que van portar a aquests tres homes -de nacionalitat colombiana i de 19, 26 i 32 anys- a actuar d'aquesta manera després de patir l'accident al barri de Sant Narcís no són clars. Se sospita que algun d'ells anava begut però no s'ha pogut certificar. Ahir es van negar a declarar davant dels Mossos d'Esquadra de Girona. Alguns dels tres individus compta amb antecedents policials.