07 de juliol de 2020
07.07.2020
L'Empordà

El nou cicle «A prop» ofereix 27 propostes culturals als barris als barris de Girona amb e

L'esdeveniment ajornat per la pandèmia es fa, finalment, des d'ara fins a l'octubre als centres cívics i a l'Estació Jove

07.07.2020 | 06:30
El nou cicle «A prop» ofereix 27 propostes culturals als barris als barris de Girona amb e

Tret de sortida al cicle «A prop», una nova programació cultural de petit format que vol mostrar les propostes dels creadors emergents de les comarques gironines a Girona. L'esdeveniment s'havia de fer durant la primavera però va haver d'ajornar-se per la pandèmia. Per aquest motiu, es va traslladar del 6 de juliol al 31 d'octubre als centres cívics i a l'Estació Jove. El tret de sortida d'aquest nou cicle,va ser ahir amb l'exposició de dibuix «Vam salvar molts peixos», de l'artista Clara Gispert, a la biblioteca Salvador Allende.

La iniciativa cultural mantindrà, a més, les 27 propostes previstes que donen a conèixer els projectes del talent emergent de les comarques gironines. La programació inclou activitats de diferents àmbits artístics, com arts escèniques, música, arts visuals i pluridisciplinars, i seran totes gratuïtes. L'aforament serà limitat i caldrà inscripció prèvia en algunes propostes.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook