Els clubs Rotary de Girona han entregat un cotxe a la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM). El Restaurant Aurora de Girona estat el punt d''entrega del vehicle, a la qual ha assistit la pròpia directora de la fundació, Rosa Masrierade. L'entrega l'ha realitzat Ginés Guillén com a president del Rotary Club de Girona i en representació de GiRotary.

Els clubs de la província de Girona (GiRotary) s'han unit de nou per a una bona causa i han fet entrega del cotxe totalment retolat i aconseguit amb l'aportació conjunta de tots els clubs, per tal que el personal sanitari de la FEM pugui donar servei i assistència sanitària a les persones afectades.

Sobre GiRotary

Sobre GiRotaryGiRotary neix el 2016 de la unió de tots els clubs de la província de Girona que pertanyen a Rotary; Una organització formada per persones de diferents negocis i professions que formen una aliança mundial des de 1905 amb la finalitat de donar un servei humanitari, fomentar l'aplicació de normes d'ètica en el treball i contribuir al desenvolupament de la bona voluntat i la pau al món.