Un home ha ingressat a presó per robar tres vegades en un centre de bellesa de Sarrià de Ter. En els tres robatoris va forçar el pany de la porta i va trencar un vidre per accedir a l'establiment

Els Mossos d'Esquadra de la Comissaria de Girona van detenir el 22 d'abril al presumpte lladre a Girona. Es tracta d'un home de 27 anys, de nacionalitat marroquina i veí de la ciutat, a qui s'acusa de ser el presumpte autor de tres robatoris amb força a interior d'establiment. Comptava ja amb antecedents policials.

Els Mossos d'aquesta comissaria van tenir coneixement que entre el 20 de febrer i el 9 d'abril la propietària d'un establiment d'estètica de la població de Sarrià de Ter va denunciar diversos robatoris amb força.

El lladre accedia al centre de bellesa sempre amb el mateix modus operandi. Vestit de fosc i amb el rostre ocult forçava el pany de la porta principal i fracturava el vidre per poder-hi entrar. En dues ocasions la policia va localitzar el calaix de la màquina enregistradora llençat a les proximitats de la botiga.

En els primers robatoris l'objectiu del lladre era la recaptació del calaix de la màquina enregistradora, d'on va arribar a sostreure fins a 450 euros. En els robatoris posteriors sostreia productes d'estètica de les vitrines, valorats fins a 750 euros.

La Unitat d'Investigació de Girona va aconseguir detenir el passat dimecres un home per la seva vinculació en tres robatoris comesos en aquest establiment els dies 8 i 14 de març i el 9 d'abril

La investigació continua oberta i no es descarten més detencions.

El detingut, a qui li consten antecedents, va passar el 23 d'abril a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona, qui en va decretar el seu ingrés a presó.