Una treballadora i l'amo de l'estanc de la Rambla de Girona han resultat ferits per arma blanca en un atracament a Girona. L'estanc estava obert, ja que és un establiment essencial -que pot estar obert durant l'estat d'alarma-, i ha patit el robatori amb violència i intimidació pels volts de dos quarts de dotze del migdia.

Un individu, que duia el rostre tapat amb un mocador o algun element tipus buff, ha amenaçat el propietari de l'estanc i una treballadora que hi havia a l'establiment amb una arma blanca. En aquells moment, no hi havia cap client.

Els ha provocat ferides amb el ganivet, a la treballadora de caràcter lleu però a l'amo de l'establiment, de més gravetat. Això ha provocat que el SEM l'hagués de traslladar ferit a l'hospital Josep Trueta

Pel que fa al robatori, després de les amenaces i les ferides, el lladre ha aconseguit emportar-se el calaix de la caixa registradora amb els diners que hi havia a dins - de moment no ha transcendit la quantitat-.

Després ha fugit i s'ha activat la policia. A lloc s'hi ha desplaçat els Mossos d'Esquadra i la Policia Municipal de Girona.

A banda de la policia, a lloc també hi han treballat tres unitats del SEM.

Els dos cossos policials investiguen el cas i estan buscant a l'individu fugit.