21 de abril de 2020
21.04.2020
L'Empordà

Dos ferits per arma blanca en un atracament al quiosc de la Rambla de Girona

El lladre anava tapat de la cara, s'ha endut el calaix de la caixa i ha fugit de l'establiment de la Rambla

21.04.2020 | 06:30

Una treballadora i l'amo de l'estanc de la Rambla de Girona han resultat ferits per arma blanca en un atracament a Girona. L'estanc estava obert, ja que és un establiment essencial -que pot estar obert durant l'estat d'alarma-, i ha patit el robatori amb violència i intimidació pels volts de dos quarts de dotze del migdia.Un individu, que duia el rostre tapat amb un mocador o algun element tipus buff, ha amenaçat el propietari de l'estanc i una treballadora que hi havia a l'establiment amb una arma blanca. En aquells moment, no hi havia cap client.

Els ha provocat ferides amb el ganivet, a la treballadora de caràcter lleu però a l'amo de l'establiment, de més gravetat. Això ha provocat que el SEM l'hagués de traslladar ferit a l'hospital Josep Trueta de Girona.

Pel que fa al robatori, després de les amenaces i les ferides, el lladre ha aconseguit emportar-se el calaix de la caixa registradora amb els diners que hi havia a dins - de moment no ha transcendit la quantitat-.

Després ha fugit i s'ha activat la policia. A lloc s'hi ha desplaçat els Mossos d'Esquadra i la Policia Municipal de Girona.

A banda de la policia, a lloc també hi han treballat tres unitats del SEM.

Els dos cossos policials investiguen el cas i estan buscant a l'individu fugit.
Compartir a Twitter
Compartir a Facebook