L'Ajuntament de Salt ha augmentat durant els darrers dies la col·laboració amb l'Hospital Santa Caterina per tal de fer front a l'increment dels residus sanitaris que està provocant el COVID19. En aquest sentit, des del consistori s'ha cedit al Parc Hospitalari Martí i Julià una caixa compactadora i, al mateix temps, també es fa el transport dels residus fins a la planta incineradora. Habitualment, des de l'Ajuntament ja es fa la recollida d'una part dels residus del Santa Caterina, concretament de vidre, paper i cartró, orgànica i envasos.

L'alcalde de Salt, Jordi Viñas, explica que "més que mai estem a disposició i en contacte permanent amb el departament de Salut i els centres sanitaris per tal de donar un cop de mà amb tot el que calgui".

Cessió 21 contenidors

La col·laboració de l'Ajuntament de Salt amb els centres sanitaris dins l'àmbit de la recollida i el tractament posterior dels residus també ha inclòs la cessió d'un total de 21 contenidors amb capacitat per a 1.100 litres que s'han repartit entre l'Hospital Josep Trueta i l'Hospital Santa Caterina.