Les mostres d'agraïment als treballadors de la sanitat pública per la seva dedicació en la lluita contra el coronavirus no s'aturen. A banda de les ovacions que cada vespre es fan sentir des dels balcons d'arreu del país, les xarxes socials també s'inunden de petites i grans mostres de reconeixement al personal sanitari. Un exemple és l'emotiva acció que ha dut a terme un jove gironí des del seu balcó.

Servint-se dels seus coneixements audiovisuas, Aleix Cabarrocas i la periodista de TV3 Ester Bertran, van projectar dimarts al vespre des del balcó del seu domicili, situat en ple Barri Vell de Girona, un seguit de missatges d'agraïment i ànims, dins una sèrie de vídeos que tots dos estan penjant aquests dies per explicar com viuen la quarantena. "Personal sanitari, gràcies. Força Girona! Queda't a casa i atura la corba" es podia llegir en les projeccions, que van coincidir amb les ovacions diàries que els veïns dediquen als sanitaris.

Es tracta d'una nova mostra de la solidaritat que la crisi del coronavirus i el consegüent confinament de la població està despertant cada dia.