La Plataforma Feminista Gironina ha convocat una setmana d'actes amb motiu del Dia Internacional de la Dona Treballadora. Els actes començaran el pròxim dilluns, acompanyant els jubilats que es manifesten cada dilluns, i consistiran en una protesta per la diferència econòmica que hi ha entre les pensions segons el gènere.

Per dimarts, s'ha convocat una taula rodona protagonitzada per dones anònimes que treballen a diferents sectors on majoritàriament treballen homes. L'objectiu és visualitzar que alguns sectors encara estan pensats més per a homes que per a dones. L'activitat del 4 de març es durà a terme a les escales de la Generalitat, on es realitzarà una performance per denunciar que nou de cada deu cuidadors són dones i també perquè majoritàriament són elles les que han de deixar de treballar o han de realitzar una doble jornada per cuidar els fills, persones dependents o gent gran.

L'acte de dijous consistirà en la participació a la performance «Visibilitzem les dones», amb la finalitat de posar en relleu diferents àmbits on la dona és invisible. El 6 de març es durà a terme una concentració per parlar de prostitució i violència de gènere. El dissabte es farà un acte a la plaça del Lleó, on s'informarà dels greuges que pateix la dona a diferents àmbits. Finalment, per diumenge està convocada una manifestació que anirà de plaça Independència fins a la plaça del Vi i que realitzarà quatre parades durant el recorregut per llegir un manifest.