Cap Roig ha presentat aquest divendres els caps de cartell de la 20a edició. El festival començarà el 10 de juliol amb un concert de The Lumineers i abaixarà el teló amb una doble actuació de Julio Iglesias el 21 i 22 d'agost. El pianista Yann Tiersen (17 de juliol), el cantant de soul Lionel Richie (24 de juliol), Mika (1 d'agost), Gilberto Gil (2 d'agost), l'actor i músic Herbie Hanckok (3 d'agost), Juan Diego Flórez (5 d'agost), Andrea Bocelli (8 d'agost) o Travis (17 d'agost) conformen les apostes internacionals del certamen, que també inclou noms espanyols com Pablo López (18 de juliol) o David Bisbal (12 d'agost). Manel (11 de juliol), els Amics de les Arts (26 de juliol) o Estopa (11 d'agost) conformen el planter d'artistes catalans.

La programació es completa amb l'actuació de Roger Hodgson, cantant de Supertrump, que tornarà a Cap Roig el 25 de juliol. Maestro (31 de juliol), Ara Malikian (4 d'agost), Blaumut (10 d'agost), Morat (16 d'agost), Aitana (18 d'agost) i Antonio José (20 d'agost) culminen els artistes convidats al vintè aniversari.

Quant als confirmats per a la programació paral·lela Cap Roig Mini, el festival comptarà amb l'actuació del Pot Petit el 9 d'agost i del Mag Lari el dia 15 d'agost. Les entrades pel festival es posaran a la venda el 2 de març a les 10 h del matí al web del festival.