La Policia Municipal i els Mossos d'Esquadra van detenir tres persones com a suposats autors d'un delicte de robatori amb força al barri de l'Eixample de Girona. Els fets van passar ahir, al voltant de les 12 de la nit, quan els agents van rebre una trucada que alertava de la presència de tres persones forçant una caseta d'obres situada al carrer de la Creu. En aquest mateix avís s'indicava que els tres individus haurien marxat en direcció al carrer de la Rutlla amb un carretó. Tots ells anaven encaputxats i vestits amb roba fosca per passar desapercebuts.

Immediatament, una patrulla es va dirigir cap al lloc dels fets i en arribar es va trobar dos homes que coincidien amb les descripcions fetes i que portaven un carretó carregat amb un grup electrogen. En adonar-se de la presència policial, els homes van deixar el carretó, van canviar de direcció dissimuladament i van ser interceptats pels agents.

Mentre els agents identificaven els sospitosos, una segona dotació de paisà dels Mossos d'Esquadra - que havia estat informada dels esdeveniments - va buscar per la zona la tercera persona implicada en el robatori. En poca estona la van enxampar caminant ràpid pel carrer de la Mare de Déu del Loreto. En aturar-la, la sospitosa va reconèixer haver participat en els fets.

Un cop fetes les detencions, la policia va recuperar els objectes sostrets. Els tres acusats, d'entre 33 i 48 anys, són veïns de Girona i van quedar detinguts com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb força.