L'Estació Espai Jove de Girona acull avui una fira d'entitats de cooperació i voluntariat internacional que s'emmarca dins de la desena edició del cicle Rodamón. L'objectiu principal d'aquesta fira, que tindrà lloc de les set a les nou del vespre, és crear xarxa entre les persones joves participants i les diferents associacions, aconseguint així conèixer en primera persona el funcionament, les destinacions i els projectes de cada organització.

El format de la fira, horitzontal i proper, està pensat perquè les persones joves interessades puguin moure's lliurement per l'espai i compartir inquietuds, dubtes i experiències amb les diferents entitats, així com també entre les diferents persones que han fet o volen fer estades a l'estranger.

La fira començarà a les set de la tarda amb una presentació a càrrec del representant de la Coordinadora d'ONG Solidàries, Carles Serra, i de les tècniques del Servei de Mobilitat Internacional de l'Estació Espai Jove.

L'Ajuntament ha organitzat la fira conjuntament amb la Coordinadora d'ONG Solidàries de les Comarques Gironines i l'Alt Maresme i deu organitzacions : Nousol, COCAT, SCI, SETEM, EverGreen Institute, Soarpal, Azhara, ECCIT, Enginyeria sense Fronteres i Kuskaya.

El cicle "Rodamón" és una proposta que neix del Servei de Mobilitat Internacional de L'Estació Espai Jove i que ofereix diverses activitats per acompanyar les persones joves a viure experiències significatives a l'estranger.