La llum al final del túnel. Tot apunta que finalment, l'Ajuntament de Girona ha trobat una empresa disposada a oferir les seves flors i plantes per als muntatges de Temps de Flors, que es farà del 9 al 17 de maig. Es tracta del centre de jardineria Nou Jardí de Banyoles. Ara l'Ajuntament està analitzant tota la documentació per comprovar que tot està correcte i que se li pot adjudicar el subministrament de les flors i plantes per a l'esdeveniment floral. Aquest era el primer any que el consistori gironí feia un concurs póblic per comprar les flors, obligat per la llei de contractes. La primera licitació es va haver de declarar deserta perquè no s'hi va interessar cap empresa. El pressupost màxim era de 250.250 euros.

Ja amb una mica de pressa, es va convocar un segon concurs amb el temor sobre què passaria si novament ningú presentava cap oferta. Aquest cop, però, sí que n'hi ha hagut una, la de l'empresa banyolina. Des de la regidoria de Promoció Econòmica i Turisme, Glòria Plana ha volgut calmar els ànims des del primer moment assegurant que per Temps de Flors hi hauria flors. Però en cas que el segon concurs no hagués reeixit, el temps se'ls hagués tirat a sobre. Una opció hauria estat, si la normativa ho permetés, fer una adjudicació directa d'urgència.

El fet que l'empresa sigui quasi amb tota probabilitat la del centre banyolí també és un respir per als voluntaris que fan els muntatges, ja que si hi ha algun tipus d'error a l'hora de subministrar el material (per exemple, que arribessin menys flors de les pactades, d'un color diferent o d'una altra espècie), el contacte podrà ser més directe i es podrà corregir la deficiència amb més rapidesa.

Abans d'aquesta edició, els voluntaris podien escollir quin viver o centre de jardineria volien que els subministrés les flors sobre la base d'un registre de l'Ajuntament al qual s'apuntaven les empreses que volien.