L'Ajuntament de Salt projectarà la construcció de noves pistes a la zona esportiva del Pla. Concretament està previst construir-ho entre el pavelló municipal i el de gimnàstica, a una parcel·la que té una dimensió de prop de 1.500 metres quadrats. La proposta inclou la possibilitat que les pistes puguin ser cobertes i complementaria l'oferta municipal de la zona. L'objectiu principal d'aquest projecte és descongestionar la resta d'instal·lacions i afavorir els entrenaments dels clubs del municipi.

El regidor d'Esports, Jesús Vilaplana assegura que «amb aquesta nova oferta d'espais podrem absorbir millor el creixement dels clubs de la vila». A l'espera del projecte final, el consistori valorarà l'execució de l'obra per fases. En primer lloc, iniciaran la pavimentació de les pistes, i deixaran per més endavant la cobertura del nou equipament poliesportiu.

El regidor de Serveis Urbans de Salt, Àlex Barceló, explica que «la proposta va en la línia del Pla d'Actuació Municipal d'aquest mandat, així com, també del pressupost 2020». La zona esportiva El Pla, situada a la zona sud-oest del municipi, concentra bona part dels equipaments esportius de Salt, actualment s'hi troben dos pavellons, dues piscines, la coberta i la descoberta, una pista poliesportiva coberta, dues pistes de pàdel i el camp de futbol municipal.