L'Ajuntament arranjarà el talús que hi ha entre les zones esportives de la Universitat de Girona, i la zona sud-est de l'estadi de Montilivi. El temporal Gloria va malmetre el terreny i és necessari assegurar-lo per evitar esllavissades en un futur.

Les obres tindran un cost de 221.562 euros. A més de centrar-se a executar les mesures d'estabilització en el talús d'acord amb l'informe tècnic el projecte, inclouran millores en mobilitat. Aquestes millores es basaran en la mobilitat de vianants i ciclistes a aquell espai, centrant-se concretament en l'accés entre el carrer de la Universitat de Girona i la zona esportiva universitària a través d'un camí. La Junta de Govern Local de divendres va aprovar inicialment el projecte constructiu d'arranjament d'aquest talús.

Els efectes de «Gloria»

La tempesta Gloria va deixar un rastre de destrucció a les comarques gironines. Els forts vents i les pluges intenses -400 litres per metre quadrat en diversos indrets- van provocar grans destrosses milionàries a camps de conreu, carreteres i infraestructures com el pavelló de Fontajau, l'auditori de Girona i les instal·lacions del GEiEG, entre d'altres. Algunes zones van patir desbordaments a causa de la crescuda del riu Ter i també va deixar sense aigua ni llum gran part de la població.