La Policia Local de Salt ha detingut in fraganti un lladre multireincident després que presumptament cometés quatre robatoris a l'interior de vehicles que estaven aparcats a la població.

L'arrest es va realitzar durant la passada matinada i el cos policial investiga si aquest home està darrere de fets similars que han succeït els últims mesos a la localitat.

La pressió policial ha permès la detenció d'aquest individu, un jove d'uns 20 anys i que compta amb nombrosos antecedents policials, més d'una vintena.

Els robatoris d'ahir van tenir lloc en aparcaments propers a dos centres escolars: el col·legi La Farga i l'institut Vallvera. En total, la policia l'acusa de ser el presumpte autor de quatre robatoris a l'interior de vehicles que estaven estacionats en aquestes zones.

Una patrulla de paisà de la Policia Local va sorprendre in fraganti el presumpte lladre després d'haver comès els primers fets a prop de l'institut. El van enxampar a l'interior d'un vehicle estacionat a La Farga.

Amb aquesta detenció i la investigació policial posterior es podria haver posat fi a bona part dels robatoris a interior de vehicles que han castigat la població en els últims temps a Salt.