L'Ajuntament de Girona ha engegat un nou projecte a la ciutat adreçat a ser un espai de confluència pels artistes que vulguin donar visibilitat a la seva obra. Sota el nom de L'Altaveu Cultural, la coordinació i dinamització del programa anirà a càrrec del Centre Cívic Barri Vell-Mercadal i l'associació cultural Magic Room.

La idea neix amb el propòsit de dinamitzar diferents trobades creatives al centre cívic i oferir un nou circuit cultural al Barri Vell. «Pretén esdevenir un nou espai creatiu, proper i acollidor que posi a la palestra l'artista que vulgui mostrar la seva activitat al públic; la voluntat és crear una nova proposta per oferir als creadors i creadores una oportunitat per compartir els seus treballs», explica el consistori en un comunicat.

L'Altaveu Cultural tindrà lloc de forma trimestral, serà obert al barri i totalment gratuït per gaudir dels artistes emergents. De moment s'han proposat quatre trobades al trimestre, que es realitzaran els dissabtes de 19 a 21 h al mateix Centre Cívic Barri Vell-Mercadal.