El Fòrum Gastronòmic ja té les dates per celebrar la que serà ja la vuitena edició a Girona. Serà del 15 al 17 de novembre a Fira de Girona, el Palau de Congressos i al camp de Mart de la Devesa. Els organitzadors ja van assenyalar en tancar l'edició del 2018 que tornarien a Girona dos anys més tard però els temors que es quedés a Barcelona havia encès alguna alarma.

En els darrers anys, Barcelona i Girona s'havien estat alternant a l'hora d'acollir l'esdeveniment gastronòmic, de manera que un any es feia en una ciutat i l'any següent, a l'altra. Barcelona havia estat la seu del 2014 i el 2016 i Girona, el 2013, 2015 i 2017. El 2018, però, es va trencar aquesta dinàmica i es va tornar a fer a Girona ja que a Barcelona es va voler evitar la coincidència amb la Fira Alimentària. Però l'any 2019 el Fòrum va tornar amb força a Barcelona.

Amb la confirmació de les dates de l'edició de Girona, que ja apareixen a la pàgina web de l'esdeveniment que organitzen Pep Palau i Jaume von Arend, els temors, almenys per a aquesta edició, desapareixen. De fet, els espais estaven reservats per a aquestes dates des de feia mesos, però encara hi havia l'opció d'anul·lar-ho.