Els serveis tècnics de l'Ajuntament de Salt han realitzat la primera estimació dels danys que ha provocat el temporal Glòria al seu pas pel municipi i s'eleva fins als 452.000 euros. La valoració que no s'ha tancat inclou els 234.000 euros que caldrà invertir per recuperar el Parc d'Aigües Braves que la crescuda del Ter ha fet desaparèixer totalment.

La valoració dels desperfectes també inclou 72.000 euros de les deveses i, a partir d'aquí, tota una sèrie de partides que inclou filtracions, cobertes d'edificis o arbres caiguts al poble. Aquestes xifres ja s'han fet arribar a la subdelegació del govern i al consell comarcal del Gironès.

L'alcalde de Salt, Jordi Viñas, explica que "durant tot el cap de setmana els tècnics municipals han treballat per poder tenir una primera estimació dels danys i, a partir d'ara, toca treballar de forma coordinada amb totes les administracions per recuperar-nos de les destrosses que hem patit".

D'altra banda, durant tota la jornada s'han continuat els treballs d'emergència al voltant de la llera del Ter, al mateix temps que es recollia la brossa que es va situar en els punts acordats durant la neteja solidària que es va dur a terme aquest diumenge 26 de gener.