28 de gener de 2020
28.01.2020

Fira de Girona acull el «market» d'hivern Districte21 amb una trentena d'expositors

La tercera edició se celebra entre aquest dijous dia 30 i diumenge dia 2

29.01.2020 | 06:30
Gent mirant roba, a l'última edició del certamen.

Fira de Girona acollirà, entre aquest dijous 30 de gener i diumenge 2 de febrer, la tercera edició del Districte21. Es tracta d'un market d'hivern –anteriorment conegut com a FiraRebaixa- que tindrà una trentena d'expositors amb roba de moda i complements, cinc actuacions musicals i activitats pel públic infantil. La fira, que té lloc durant quatre dies, ha acollit en les darreres edicions uns 12.000 assistents.

Aquesta edició pretén oferir la shopping experience més completa amb zones de descomptes, concerts i espectacles en directe. Expositors en moda d'home, moda de dona, moda infantil, llar, calçat, marroquineria, joieria, complements i llenceria exhibiran les millors oportunitats.

"Canviar el FiraRebaixa pel Districte 21 ens va apropar a un públic més jove i nou; crec que ho hem encertat perquè ara hem consolidat un format més atractiu i dinàmic", explica la directora de Fira de Girona, Coralí Cunyat. "Aquest market d'hivern és un espai ideal per fer les últimes compres de rebaixes i per gaudir d'altres experiències", afegeix.

Districte21 seguirà comptant amb un espai amb actuacions musicals en directe, com les versions acústiques de Downlight (divendres, a les 19 h, amb Roger Alemany a la veu i Jordi Carles a la guitarra) i d'Ismael Berengena (dissabte, a les 12 h); el jazz-fusió de Rubén Berengena Trio & Enric Canada (dissabte, a les 19 h) i el jazz manouche de Walter Coronda Duo (diumenge, a les 12 h) i les versions acústiques de Mandie's Soul (diumenge, a les 19 h). "Seguint la tendència d'anys anteriors hem volgut que l'espai del Districte21 fos una plataforma per donar conèixer el talent gironí", afirma Cunyat.

El públic infantil també tindrà el seu espai i a través de Pintacares, que maquillaran la mainada amb trets característics del món de la fantasia (dissabte, d'11.30 a 13.30 h). El Districte21 és d'entrada lliure i tindrà el següent horari: de 10 a 21 hores, excepte el diumenge que el tancament s'avançarà a les 20.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook