El Centre Cívic Sant Narcís de Girona ampliarà les seves instal·lacions. L'Ajuntament va aprovar divendres per Junta de Govern Local l'adjudicació de les obres a l'empresa Rehatec Zenit SL per un import de 143.990 euros. Els treballs inclouen la creació d'una aula de cuina en un espai vinculat a les instal·lacions i el reforç de la casa de La Volta.

Les actuacions començaran en les pròximes setmanes i està previst que tinguin una durada de quatre mesos. Els treballs consistiran en la reforma d'una part de la planta baixa del centre cívic, on s'habilitarà un espai per crear-hi la nova aula de cuina de l'equipament; el reforç estructural de la casa de La Volta, i el condicionament dels lavabos i de l'entorn immediat de l'edifici del centre cívic.

El tinent d'alcaldia i regidor d'Urbanisme i Activitats de l'Ajuntament, Lluís Martí, ressalta que aquesta és una actuació compartida amb els veïns del barri i que «és necessària». Explica que el Centre Cívic Sant Narcís és «un punt de cohesió social i dinamització molt important a la zona». «Amb el nou espai s'hi podran desenvolupar activitats que fins ara no era possible, i així ampliem l'oferta disponible al centre cívic», afegeix.