El jutjat ha enviat a presó un lladre que es dedicava a assaltar gent que sortia dels caixers als barris de Germans Sàbat i Taialà de Girona. El delinqüent, un veí de la ciutat de 41 anys, sempre feia servir el mateix modus operandi. Esperava que les víctimes acabessin de retirar els diners i les abordava amenaçant-les amb un ganivet de grans dimensions.

Entre els dies 23 i 26 de desembre, l'home va arribar a cometre quatre robatoris. Tots van tenir lloc a la mateixa zona: en entitats bancàries del carrer Josep Maria Prat i a la plaça Josep Iglesias.

Allò curiós del cas, però, és que en cap dels robatoris el delinqüent va aconseguir el seu objectiu perquè les víctimes o bé fugien corrents o bé, malfiant-se de l'actitud del lladre, es tancaven amb pestell dins l'oficina i demanaven ajuda. Després de rebre les denúncies, els Mossos van aconseguir identificar l'autor i el van detenir el divendres a casa seva. L'endemà, va passar a disposició davant del jutjat i, després de prendre-li declaració, el jutge el va enviar a presó.