El saló nupcial Tot Nuvis va obrir ahir les portes de la 27a edició al Palau de Fires i s'allargarà fins al diumenge, 1 de desembre. Des de les 4 de la tarda, els assistents ja van poder començar ahir a conèixer els 70 expositors que hi participen. La inauguració va comptar amb l'assistència de Marta Madrenas, alcaldessa de Girona; Pere Vila, delegat del Govern de la Generalitat a Girona, i Josep Polanco, director dels Serveis Territorials d'Empresa i Coneixement a Girona, entre d'altres.

Els prop de 3.000 visitants que solen freqüentar Tot Nuvis poden informar-se en el saló de les últimes tendències en els vestits, flors, decoració, maquillatge, càtering i joies, entre d'altres. Durant tres dies s'hi poden trobar tots els elements i propostes necessàries per organitzar un casament a mida amb l'assessorament directe i personalitzat.

Desfilades de moda nupcial

Una de les activitats que tenen més bona acceptació entre el públic són les tres desfilades de moda nupcial, vestits de festa i rams de núvia que tindran lloc avui a les sis de la tarda i el diumenge (a les 12 h i 18 h).

La directora de Fira de Girona, Coralí Cunyat, va explicar en el tret de sortida del Tot Nuvis que el saló està «plenament consolidat». «És la fira tradicional de referència de les comarques gironines, però ens hem anat adaptant a les necessitats actuals de les parelles. Seguim les tendències del sector i cada cop anem incorporant més productes i serveis nous que veiem que són útils i tenen interès pel públic», va explicar Cunyat. En aquest sentit, també va subratllar que les parelles «no són com les d'abans; s'ha modificat el perfil dels nuvis i també el de les celebracions».

La directora de Fira de Girona va remarcar que un gran volum dels clients, prop del 40%, continuen confiant en les fires per informar-se sobre casaments i que un «alt percentatge» d'expositors continuen sent fidels a Tot Nuvis.