Romà Monreal ha estat escollit nou president de la Federació d'Associació de Veïns (FAV) de Girona. L'entitat va celebrar ahir eleccions per renovar la Junta Directiva. Els vuit vots que va obtenir Monreal li van servir per desbancar el fins ahir president de l'Associació, Josep Maria Castanyer, que va obtenir només quatre suports (cal sumar, a més, un vot en blanc).

Aquestes eren les dues úniques candidatures que es van presentar en unes eleccions que van comptar amb la participació de 13 associacions de veïns de la ciutat. La votació es va celebrar ahir a la tarda al Centre Cívic del Barri Vell.

Monreal es va mostrar ahir «molt content» per la victòria. «La FAV ha estat morta durant aquests anys i a partir d'ara vull que estigui present en tots els temes, que lideri la ciutat», va afirmar el nou president en declaracions a aquest diari. Els últims quatre anys, Monreal ha ocupat el càrrec de tresorer dins la Junta Directiva que liderava des de feia més d'onze anys Josep Maria Castanyer.