22 de novembre de 2019
22.11.2019

Els Marrecs de Salt, protagonistes de l'encesa de llums de Nadal de l'Espai Gironès

Es farà aquest divendres a les set de la tarda i també hi haurà actuacions musicals

22.11.2019 | 06:30
Actuació els Marrecs, l'any passat.

L'Espai Gironès donarà el tret de sortida a la temporada nadalenca aquest divendres 22 de novembre amb l'acte d'encesa de llums que decoraran les instal·lacions del Centre Comercial. Aquest any serà encara més espectacular. Es comptarà amb una actuació dels Marrecs de Salt, que aixecaran pilars de 4 al costat de l'arbre de Nadal i hi haurà una cercavila.

També s'ha programat una actuació del grup Acústic5, que va participar a la darrera edició del programa "Oh Happy Day" de TV3. L'any passat els Marrecs ja van ser presents a l'encesa de llums de l'Espai amb un gran èxit i aquest any repeteixen la seva presència.

L'acte, que és gratuït i estarà obert a tothom, començarà a les 19 h i es durà a terme a la planta principal del Centre Comercial.

A partir del proper divendres les instal·lacions de l'Espai Gironès lluiran la decoració de Nadal que il·luminarà tots els racons del Centre Comercial. Els últims anys l'Espai Gironès ha acompanyat la tradicional encesa de llums amb actuacions espectaculars. L'any passat es va comptar amb l'actuació del cor A Grup Vocal dirigit per Marc Sambola, que també havia participar en el programa Oh Happy Day.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook